Home » Mijn boeken/My books

Al mijn hele leven hou ik van schrijven.  Maar oa doordat ik doof ben geweest en niet verder gestudeerd heb, is mijn Nederlands verre van perfect. Toch besloot ik de kans te wagen en een verhaal op te sturen naar een PODuitgever. Leuk verhaal ,te veel fouten. Wij kunnen het niet uitgeven. Ik zocht op internet iemand die betaalbaar was en mijn boek wou redigeren. Ik verkocht wat spullen en leende wat geld.Verhaal weer opgestuurd en in Februari 2014 uitgekomen via Boekscout.

 

SANCTUARY

 Sanctuary is een modern fantasy verhaal voor jongeren en ouderen. Het gaat over Kate die na een bomaanslag er achter komt dat er meer is ,dingen wat niet alleen in boeken en films voorkomen. Maar de enige wat ze wil is haar dierbare weer terug krijgen en daarvoor gaat ze ver , heel ver.

Te bestellen oa via deze website, boekscout, Bruna Didam 

Voor meer info over dit boek zie

www.boekscout.nl/shop2/zoeken.php?tw=sanctuary

TIJDLOOS 

Hoe zou mijn leven eruit zien als ik in de 21ste eeuw was geboren? De verhalen die ik erover gehoord heb, lijken mij te ongelooflijk om waar te zijn. De andere reizigers hadden van die verhalen over kleine kastjes, waar je films op kunt kijken en waarbij je keus had uit vele zenders en meer van die dingen. Ik ben geboren in 1926 en ben nu twintig jaar oud. Ik weet wat een laptop, mobiele telefoon en zelfs een 3D-televisie is. Ik weet hoe afschuwelijk de toekomst eruit gaat zien. Als je over een toekomst kunt spreken tenminste.

Te koop in mijn winkel of boekscout. 

Wilt u het boek bestellen kunt u een mail sturen na sanctuarysanctuary@hotmail.com

Ik kan het boek ook voor u signeren. 

Voor meer info over dit boek zie onderstaande link.

 www.boekscout.nl/shop2/zoeken.php?tw=tijdloos

CATSSANCTUARY

Yes mijn nieuwe boek is uit.  Geen YA Fantasy boek zoals Sanctuary of Tijdloos maar een boek over mijn kattenopvang, leuke weetjes en foto,s.  Samen met mijn moeder heb ik een kleine particuliere kattenopvang met oude/wilde en probleem katten. Dit nieuwste boek gaat over onze keuze waarom wij een kattenopvang begonnen, onze dieren, aangevuld met leuke weetjes en foto,s. Kunt u terug vinden in deze boek. Voor meer info over dit boek zie onderstaande link.

  1. http://eepurl.com/cJDDpT

 

Klik hier om een tekst te typen.

tijdloos mijn 2de boek .