Home » Catsanctuary

Naast mijn werk, politiek en schrijven, zet mijn moeder en ik ons in voor dieren. Al mijn hele leven heb ik huisdieren. Na de verhuizing van Nijmegen naar Nieuw Dijk gingen wij vrijwilligers werk doen in een opvang. Op een dag werd een extreem oude kat binnen gebracht. 17, mager en ziek. Wij hebben voor onze eigen katten een buitengebouw tot serre omgebouwd en met tweede handse hekwerk een buiten ren gemaakt. Wij namen deze oude kat bij ons in huis en zo begonnen wij Catssanctuary. Wij vangen oude katten en katten met problemen op.. Wij zijn geen stichting en zijn oa afhankelijk van giften en verkopen op markten en website. Ook hebben wij maar de ruimte voor een kleine groep katten en moeten daarom vaak nee zeggen tegen noodoproepen die wij binnen krijgen.

   De meeste van de katten hebben een verhaal zoals Luca een straatkat uit Roemenie die wild was, River en Moon 2 oudjes die dagen lang naast hun dode baasje gezeten heb en helemaal verslag en bang in de asiel terecht kwam, op een deur gingen zitten en er niet meer van af kwam, nu 2 blije oudjes. Blue een kat van bijna 14 , baasje werd ernstig ziek. Patches geboren in een loods in Spanje. Darkness onderkoeld en uitgedroogd gevonden als kitten op straat. Fire de kat die aids heeft. Ice de lieve kat die depressief was. De katten die bij ons komen,blijven ook bij ons. Wij herplaatsen geen katten. Vele hebben zoveel meegemaakt en vertrouwen eindelijk ons. 

Zo kan ik een boek schrijven over mijn katten. In mijn fantasy verhalen spelen dieren ook een belangrijke rol. En ik heb er een boek over geschreven.

Donaties zijn welkom.. Wilt u ons helpen met een financiele geldbedrag, kunt u deze overmaken op        

NL03 RABO 0188 6432 73 Op naam S.BOSVELD in Didam.