Home » Algmeen voorwaarden

Spullen.

Meeste spullen zijn tweedehandse en zijn daarom ook goedkoop geprijst. Het kan gebeuren dat producten gebruiksporen hebben. Ik geef  evt oneffeheden zo goed mogelijk waar op bv de foto. Meerdere of andere foto,s van product kan op verzoek verzonden worden per mail. Bij onduidelijk heden, product, maten, of on -effenheden kan u altijd voor meer info vragen.

Ik geef geen geld terug.

 

Verzenden

Verzenden is op eigen kosten en risco. Evt mogelijkheid verzekerd verzenden, maar kosten voor koper en verzekerd verzenden is vanaf 14,45. Bij beschadiging product tijdens verzenden of vermissing zijn wij niet aansprakelijk en geven geen geld of gedeelte van de geld terug.  Verzending die door brievenbus pas, verzend ik alleen met brievenbuspakket (3,95) ivm trackingcode .

Ik verzenden met post.nl tot de maximaal toegestaande formaat. Buiten deze formaat verzenden wij niet. Evt op verzoek verzenden wij ook met Kiala. Verzenden gebeurt na betaling binnen 2 werkdagen, lukt dit niet sturen wij een mail met de reden. Bij verzending sturen wij de trackingcode door als verzending op de post is gegaan. Altijd de gehele bedrag vooruit betalen. Producten besteld via markplaats, of besteld via mail naar zien op website enz kunnen niet geruild worden.

 

Betaling

Ik accepteer alleen betalingen via rekening of evt contact.